fbpx

2016 advent

„Volt egy gazdag ember, aki bíborba és patyolatba öltözött, és nap mint nap fényes lakomát rendezett. És volt egy Lázár nevű koldus is, aki ott feküdt a gazdag előtt, fekélyekkel tele, és azt kívánta, hogy bárcsak jól lakhatna a gazdag asztaláról lehulló morzsákkal, de csak a kutyák nyaldosták a sebeit.”

(Lukács evangéliuma 16, 19-21)

 

„Ha fájlalod, hogy nem tudsz segíteni az egész emberiség szenvedésén,

segíts egyetlen emberen!” (Kalkuttai Teréz anya)

 

 

 

Tisztelt Támogatóink!

 

Hálásan köszönöm, hogy számos támogatónk családjában már természetes: karácsonykor eggyel több terítéket tesznek asztalukra, mintha ott valóságosan egy leprabeteg ülne!

Köszönjük jószívűségüket, szeretetüket!

 

Ebben az évben is tisztelettel kérjük:

fogadjanak be jelképesen otthonukba, szeretetükbe, asztalukhoz egy rászorulót! Azt kérem, hogy most különösen is azokra a lepra-hátterű fiatal lányokra és fiúkra gondoljanak, akik Kína Dicsing tartományában már 6. éve az Önök adományainak köszönhetően járhatnak iskolába, tanulhatnak és készülhetnek boldog életre! Csak egyet…, kérem, hívjanak meg karácsonyra! Nagyon hálás lesz érte!

 

Isten áldja meg kedves Támogatóinkat!

Őszinte tisztelettel és köszönettel:

2016 Advent

 

 

                                                                       Riskóné Fazekas Márta

                                                                                      igazgató

 

Lepramisszió, 1151 Budapest, Alag u. 3.

honlap:   www.https://www.lepramisszio.hu

email: info@https://www.lepramisszio.hu

Telefon:  30 – 638 4736

Adószám: 18184747-1-42

Bankszámlaszám: 11702036-20705549

Ez is érdekelheti

Éves nagygyűlés

A közelmúltban a világjárvány miatti 3 év kihagyás után először jöttek össze személyesen a Nemzetközi Lepramisszió és a tagországok vezetői éves nagygyűlésen London mellett.

»

Meghívó

A Lepramisszió őszi műsoros délelőttjére, támogatói-munkatársi összejövetelére, rövid Nagygyűlésére, melyet 2022. október 8-án, szombaton 10 órától 14 óráig tartunk.

»

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében.

»

Gyógyíts fagyival!

Már hagyomány, hogy nyaranta „fagyifelhívást” teszünk közzé. Néhány gombóc árát felajánlva a gyermekek is részesei lehetnek távoli kis társuk gyógyításának!

»