fbpx

The Bridge

The Bridge: a Nemzetközi Lepramisszió naponkénti áhítatgyűjteménye

2015 májusában, kertészkedés közben, különleges módon szólított meg Isten: „Gyűjtsd össze a lepramissziósokat világszerte, aktívakat és korábbiakat, hogy naponkénti áhítatokat írjanak, melyeket aztán naponként lehet használni világszerte az intézményeinkben és egyénileg. Legyen ez egy lelki híd észak és dél, nyugat és kelet között.” Igy kaptam készen a mennyei tervet, így született meg a Bridge! Csak meg kellett valósítani…

Mivel 1994 óta vagyok folyamatosan jelen a világszervezet munkájában, ennyi évtized során minden tagországból a legtöbb vezetőt és nagyon sok munkatársat ismerek. Sokan közülük már nyugdíjasok, de erős lelki szállal kötődnek a szervezethez, mivel a Lepramisszió élethosszig tartó elhivatás.

A felkérésre nagy készséggel és sokan válaszolnak azóta is, folyamatosan. Havi rendszerességgel gyűjtöm össze és szerkesztem meg az áhítatokat, melyeket hatalmas levelezőlistán küldök szét a Nemzetközi Lepramisszió jelenleg 33 tagországába és sok-sok egyéni munkatársnak. Naponként ennek segítségével tartják a munkakezdő csendességeket a kórházakban, irodákban, magánházakban, és közben mindannyian átéljük a közös ügy összetartó erejét a Föld minden pontján, fizikailag nagyon távol, de lelkileg nagyon közel egymáshoz.

Szeretném, ha angolul olvasó magyar támogatóink is bekapcsolódnának a Bridge által a Nemzetközi Lepramisszió lelki vérkeringésébe, és megízlelnék a külmisszió jó ízét!

Használják szívesen!

Riskóné Fazekas Márta