Hogyan segíthet az Ön cége?

Adakozom

Nem vagyunk mindannyian olyan szerencsések, hogy van egészségünk, van munkánk, a gyerekeink iskolába járhatnak, szabadon utazhatunk. Azonban egy kis segítséggel is életeket változtathatunk meg szerencsétlen sorsú embertásaink körében: hogy gyerekeik iskolába tudnjanak járni, a szüleik dolgozni menni, egyáltalán a saját lábukon járni, és képletesen és konkrétan is a kezükbe venni életük irányítását!

Tavaly egy honfitársunk nagylelkű adományából  a kalkuttai Premananda lepramissziós kórház egy teljes osztályát szerelhettük fel modern gépekkel. Mégha ennyit nem sokan engedhetnek is meg maguknak, sok kisebb segítséggel is messzire juthatunk.
Mit tehet Ön és Cége?

 • Rendezzen dolgozói körében gyűjtést a leprával sújtott gyermekek és felnőttek gyógyítására, pl. a napi kávéjuk ára erejéig (300 Ft) és ha teheti, tegyen hozzá ugyanennyit!
  Mindössze kb. 4 000 Ft-ból egy leprabeteg egy pár, speciális gumiból készült szandált kaphat, hogy az védje beteg lábfejét!)
  Kb. 5 000 Ft-ból egy leprabeteg egy pár puha cipőt kaphat.
 • Segítse adományával a kalkuttai kórházunkban gyógyulókat:
  Kb. 7 000 Ft szükséges ahhoz, hogy egy közepesen fertőzött beteg teljes gyógyulást kaphasson!
 • Ajánljon fel egy kézműtétet! Kb. 35 000 Ft-ból egy betegnek mindkét kezét megoperálhatják, és begörbült ujjait kiegyenesítve újra használhatóvá tehetik!
 • Ajándékozzon egy otthont egy családnak!
  Kb. 120 000 Ft-ból egy beteg és családja kaphat szerény, de egészséges kis  otthont, melyben biztonságban élhetnek!
 • Ajándékozzon egy kutat egy településnek!
  Kb. 300 000 Ft-ból ajándékozzon egy kutat egy településnek Kongóban, hogy több ezer lakos egészséges, tiszta ivóvízhez juthasson!
 • Ugyancsak a leprabetegeken segíthet Indiában azáltal, ha a mi itthoni tevékenységünkhöz járul hozzá, pl. a missziónkhoz kapcsolódó témájú médiafelületen való hirdetési lehetőséggel!

Cégeknek adóalap-csökkentő igazolást ki tudunk állítani.

Segítsen, hogy segíthessünk!