fbpx

Hogyan segíthet az Ön cége?

Segítsen, hogy segíthessünk!

Nem vagyunk mindannyian olyan szerencsések, hogy van egészségünk, van munkánk, a gyerekeink iskolába járhatnak, szabadon utazhatunk. Azonban egy kis segítséggel is életeket változtathatunk meg szerencsétlen sorsú embertásaink körében: hogy gyerekeik iskolába tudnjanak járni, a szüleik dolgozni menni, egyáltalán a saját lábukon járni, és képletesen és konkrétan is a kezükbe venni életük irányítását!

Tavaly egy honfitársunk nagylelkű adományából  a kalkuttai Premananda lepramissziós kórház egy teljes osztályát szerelhettük fel modern gépekkel. Mégha ennyit nem sokan engedhetnek is meg maguknak, sok kisebb segítséggel is messzire juthatunk.

Mit tehet Ön és Cége?

Rendezzen dolgozói körében gyűjtést a leprával sújtott gyermekek és felnőttek gyógyítására, pl. a napi kávéjuk ára erejéig (300 Ft) és ha teheti, tegyen hozzá ugyanennyit!
Mindössze 6.000 Ft-ból egy leprabeteg egy pár, speciális gumiból készült szandált kaphat, hogy az védje beteg lábfejét! 7.000 Ft-ból egy leprabeteg egy pár puha cipőt kaphat.

Segítse adományával a kalkuttai kórházunkban gyógyulókat:
10.000 Ft szükséges ahhoz, hogy egy közepesen fertőzött beteg teljes gyógyulást kaphasson!

Ajánljon fel egy kézműtétet!
40.000 Ft-ból egy betegnek mindkét kezét megoperálhatják, és begörbült ujjait kiegyenesítve újra használhatóvá tehetik!

Ajándékozzon egy otthont egy családnak!
150.000 Ft-ból egy beteg és családja kaphat szerény, de egészséges kis  otthont, melyben biztonságban élhetnek!

Ajándékozzon egy kutat egy településnek!
400.000 Ft-ból ajándékozzon egy kutat egy településnek Kongóban, hogy több ezer lakos egészséges, tiszta ivóvízhez juthasson!

Ugyancsak a leprabetegeken segíthet Indiában azáltal, ha a mi itthoni tevékenységünkhöz járul hozzá, pl. a missziónkhoz kapcsolódó témájú médiafelületen való hirdetési lehetőséggel!

Cégeknek ki tudunk állítani adóalap-csökkentő igazolást.

Ez is érdekelheti