fbpx

Köszönjük a szemüveg- adományokat!

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a közelmúltban közel 300 db használt szemüveget, napszemüveget adományoztak a Lepramissziónak! Az adományt köszönettel vette át az Etióp Lepramisszió, illetve a Kongói Lepramisszió vezetője, hogy rászoruló, nagyon szegény betegeik között osszák szét, látásuk segítésére. Ezúton tolmácsoljuk örömüket, köszönetüket a hasznos és nagyon értékes segítségért minden adományozónak! A fiókok mélyén lapuló, már nem használható, talán divatjamúlt szemüvegek új életre kelnek és kincset jelentenek ott, ahol semmire nincs lehetőség. Köszönjük!

Ez is érdekelheti

Damien atya

Ma van 135. évfordulója annak, hogy Damien atya, belga származású római katolikus pap és misszionárius a hawaii Molokai-szigeten leprabetegségben meghalt.

»

Köszöntés

Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket Szlukovinyi Károlyné Irénke nénit, aki a napokban ünnepelte 92. születésnapját.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Székesfehérváron és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. február 24-én 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»