fbpx

Az írni-olvasni tudás világnapja!

Ma van az írni-olvasni tudás világnapja!

Az UNESCO 1965. november 17-én hozott határozatával az írni és olvasni tudás alapvető emberi jogára, a tanulás alapkövére kívánja a döntéshozók és a lakosság figyelmét felhívni világszerte. – A Lepramisszió projektjeiben minden fejlődő országban kiemelt fontosságú a korábbi betegek és családtagjaik oktatása, hogy ne a koldusok tömegét szaporítsák, hanem megélhetésüket munkavégzésből tudják biztosítani. Ehhez pedig az írni-olvasni tudáson keresztül vezet az út!

Ez is érdekelheti

MEGHÍVÓ

Szeretettel hívjuk és várjuk kedves Támogatóinkat, Munkatársainkat és minden Érdeklődőt rendezvényünkre 2023. október 7-én, szombaton! Jöjjön el, hogy jobban megismerje munkánkat!

»

MEGHÍVÓ

Tavaszi missziói napunkra és a Lepramisszió – Magyarország rövid nagygyűlésére 2023. június 3-án, szombaton 10 órára a Bp-Törökőri Református Gyülekezet templomába.

»

Kiáltás a pusztításból

A Mianmari Lepramisszió igazgatója segítségért fordult minden lepramissziós tagországhoz, így hozzánk is. Kérik és remélik, hogy hozzá tudunk járulni a borzalmas pusztítás utáni helyreállításhoz.

»