fbpx

Köszöntés

A napokban ünnepelte 92. születésnapját Szlukovinyi Károlyné Irénke néni, aki évtizedek óta fáradhatatlan hűséggel, szorgalommal és sugárzó örömmel fogja össze Balatonföldvárról a Lepramisszió Dél – Balatoni Regionális Munkacsoportját! Köszönjük lelkesítő szeretetét, ötletes adománygyűjtését, melynek köszönhetően folyamatosan nagyon sok leprabeteg kaphatja vissza egészségét! Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket, tartsa meg őt továbbra is testben-lélekben egészségesen, sokak javára! Köszönjük, Irénke néni, önzetlen és mindig mosolygó életed példáját!

Ez is érdekelheti

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Székesfehérváron és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. február 24-én 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

A lepra világnapja 2024

Ezúton köszönjük meg, hogy az országban számos közösségben megemlékeztek ezen a napon a szenvedőkről, és a köztük végzett munkára adományt küldtek!

»

A lepra világnapja

2024.01.28 – Minden év januárjának utolsó vasárnapja, “A lepra világnapja”, a remény ideje betegeink számára.

»