fbpx

MEGHÍVÓ

Tavaszi missziói napunkra: 2023. június 3-án, szombaton 10 órára a Bp-Törökőri Református Gyülekezet templomába (1087 Bp. Százados út 4., a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion megállójából kijőve jobbra, pár lépésre, a nagy, katolikus templom melletti utcában haranglábas épület)

A műsorban képes előadással mutatjuk be az idei évre vállalt bangladesi, indiai, kongói és mianmari projektjeinket. Vetélkedő, versek, énekek színesítik a műsort.

Szeretettel várjuk! Igy még jobban megismerheti közös ügyünket és munkánkat!

Hozzon magával másokat is!

_______________________

M E G H Í V Ó

a Lepramisszió – Magyarország rövid nagygyűlésére a fenti időpontban és helyen az alábbi tárgysorozattal:

1. A Lepramisszió – Magyarország Nemzeti Bizottsága leköszönő tagjának búcsúztatása, új tagjainak megválasztása (határozathozatal)

2. Egyéb felmerülő kérdés, hozzászólás.

Bódis László s.k. elnök                          Riskóné Fazekas Márta s.k. igazgató

Ez is érdekelheti

Köszöntés

Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket Szlukovinyi Károlyné Irénke nénit, aki a napokban ünnepelte 92. születésnapját.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Székesfehérváron és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. február 24-én 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

A lepra világnapja 2024

Ezúton köszönjük meg, hogy az országban számos közösségben megemlékeztek ezen a napon a szenvedőkről, és a köztük végzett munkára adományt küldtek!

»