fbpx

Árkon, bokron

Árkon, bokron, hegyen, völgyön, folyón, szakadékon át vezet kongói munkatársaink útja az általunk támogatott lepraszűrő-program végzése során. A hatalmas ország középső részén fekvő Sankuru és Kole területen az elmúlt hét során egy orvos, a pénzügyi igazgató és egy asszisztens jártak a terepen, hogy falvak lakosai közül kiszűrjék a betegeket. A kapott képek alapján lélegzetelállítóan szép táj számukra bizony a veszélyeket, teljes kiszolgáltatottságot jelenti!

Gondoljunk szeretettel, imádsággal nagyszerű munkatársainkra, és támogassuk hősies munkájukat!

Ez is érdekelheti

Momen története

Momen, ez a bátor és eltökélt lélek 9 éves volt még, amikor leprával diagnosztizálták. Momen a kitartó reménységnek az élő példája!

»

Elisa története

Elkötelezett önkénteseinknek köszönhetően folytathatjuk az Elisa-hoz hasonló gyermekek diagnosztizálását, és azon dolgozunk, hogy a fertőzés gyakorisága „nulla” legyen.

»

Asi története

Asi története a bátorságnak és az álmok szertefoszlásának keveréke. Asinak és hasonló sorsú társainak is boldog jövőt biztosíthatunk!

»

Raja története

„Félelmekkel és remegő szívvel éltem.” Ezek voltak a 16 éves srí lankai Raja szavai, akinek szüleivel együtt 2017-ben kellett szembesülnie a leprabetegséggel.

»