fbpx

Hálás köszönet!

Az esztendő végén is hálásan köszönjük mindenkinek szeretetét és áldozathozatalát, aki bármilyen módon is hozzájárult a leprabetegek gyógyításának, felemelésének, rehabilitálásának, oktatásának, jogvédelmének, lelkigondozásának ügyéhez! Köszönjük munkatársainknak, önkénteseinknek, támogatóiinknak, hogy jó szívvel és nagy lélekkel gondoltak másokra, és sopánkodás helyett tevőleges módon járultak hozzá az emberiség fájdalmainak enyhítéséhez! Köszönjük az időseknek, a fiataloknak, az erejük teljében lévőknek, a gyermekeknek, hogy ki-ki a maga lehetőségei, képességei, tudása, ideje és ereje szerint járult hozzá a Lepramisszió szolgálatvégzéséhez. Köszönjük a gazdagoknak és a szegényeknek, hogy el tudták dönteni: adnak mások javára! Köszönjük az egyéneknek, vállalkozásoknak, egyházi közösségeknek, hogy járványos időben is el tudtak fordulni önmaguktól és oda tudtak fordulni a rászorulókhoz! Köszönjük mindenkinek, aki elég bátor volt ahhoz, hogy vállalkozzon a Kalandra: “Jobb adni, mint kapni!” Köszönjük az ismerteknek és ismeretleneknek azzal a meggyőződéssel, hogy ha mi talán nem is tudjuk: mindnyájuk neve fel van írva a mennyben. Áldja meg Isten mindnyájukat 2022-ben is!

Ez is érdekelheti

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében.

»

Gyógyíts fagyival!

Már hagyomány, hogy nyaranta „fagyifelhívást” teszünk közzé. Néhány gombóc árát felajánlva a gyermekek is részesei lehetnek távoli kis társuk gyógyításának!

»

Magyarok Anandabanban

Az elmúlt napokban missziónk munkatársai látogatást tettek a Nemzetközi Lepramisszió nepáli Anandaban kórházában!

»

Mianmar

2022 április 9-én magyar közreműködéssel átadták azt az épületet, melynek befejezéséhez partnerünkkel, a Hungary Helps ügynökséggel hozzájárultunk!

»