fbpx

Hálás köszönet!

Az esztendő végén is hálásan köszönjük mindenkinek szeretetét és áldozathozatalát, aki bármilyen módon is hozzájárult a leprabetegek gyógyításának, felemelésének, rehabilitálásának, oktatásának, jogvédelmének, lelkigondozásának ügyéhez! Köszönjük munkatársainknak, önkénteseinknek, támogatóiinknak, hogy jó szívvel és nagy lélekkel gondoltak másokra, és sopánkodás helyett tevőleges módon járultak hozzá az emberiség fájdalmainak enyhítéséhez! Köszönjük az időseknek, a fiataloknak, az erejük teljében lévőknek, a gyermekeknek, hogy ki-ki a maga lehetőségei, képességei, tudása, ideje és ereje szerint járult hozzá a Lepramisszió szolgálatvégzéséhez. Köszönjük a gazdagoknak és a szegényeknek, hogy el tudták dönteni: adnak mások javára! Köszönjük az egyéneknek, vállalkozásoknak, egyházi közösségeknek, hogy járványos időben is el tudtak fordulni önmaguktól és oda tudtak fordulni a rászorulókhoz! Köszönjük mindenkinek, aki elég bátor volt ahhoz, hogy vállalkozzon a Kalandra: “Jobb adni, mint kapni!” Köszönjük az ismerteknek és ismeretleneknek azzal a meggyőződéssel, hogy ha mi talán nem is tudjuk: mindnyájuk neve fel van írva a mennyben. Áldja meg Isten mindnyájukat 2022-ben is!

Ez is érdekelheti

A lepra világnapja 2023

Tekintse meg a “lepra világnapja” 2023.
évi budapesti, központi rendezvényünkön készült felvételt, hogy jobban megismerje munkánkat.

»

A lepra világnapja

2023.01.29 – Minden év januárjának utolsó vasárnapja, “A lepra világnapja”, a remény ideje betegeink számára. Várják, hogy világszerte képviseljük őket

»

Nemzetközi nagygyűlés 2022

A közelmúltban a világjárvány miatti 3 év kihagyás után először jöttek össze személyesen a Nemzetközi Lepramisszió és a tagországok vezetői éves nagygyűlésen.

»

Meghívó

A Lepramisszió őszi műsoros délelőttjére, támogatói-munkatársi összejövetelére, rövid Nagygyűlésére, melyet 2022. október 8-án, szombaton 10 órától 14 óráig tartunk.

»