fbpx

Hálás köszönet!

Az esztendő végén is hálásan köszönjük mindenkinek szeretetét és áldozathozatalát, aki bármilyen módon is hozzájárult a leprabetegek gyógyításának, felemelésének, rehabilitálásának, oktatásának, jogvédelmének, lelkigondozásának ügyéhez! Köszönjük munkatársainknak, önkénteseinknek, támogatóiinknak, hogy jó szívvel és nagy lélekkel gondoltak másokra, és sopánkodás helyett tevőleges módon járultak hozzá az emberiség fájdalmainak enyhítéséhez! Köszönjük az időseknek, a fiataloknak, az erejük teljében lévőknek, a gyermekeknek, hogy ki-ki a maga lehetőségei, képességei, tudása, ideje és ereje szerint járult hozzá a Lepramisszió szolgálatvégzéséhez. Köszönjük a gazdagoknak és a szegényeknek, hogy el tudták dönteni: adnak mások javára! Köszönjük az egyéneknek, vállalkozásoknak, egyházi közösségeknek, hogy járványos időben is el tudtak fordulni önmaguktól és oda tudtak fordulni a rászorulókhoz! Köszönjük mindenkinek, aki elég bátor volt ahhoz, hogy vállalkozzon a Kalandra: „Jobb adni, mint kapni!” Köszönjük az ismerteknek és ismeretleneknek azzal a meggyőződéssel, hogy ha mi talán nem is tudjuk: mindnyájuk neve fel van írva a mennyben. Áldja meg Isten mindnyájukat 2022-ben is!

Ez is érdekelheti

MEGHÍVÓ

Szeretettel hívjuk és várjuk kedves Támogatóinkat, Munkatársainkat és minden Érdeklődőt rendezvényünkre 2023. október 7-én, szombaton! Jöjjön el, hogy jobban megismerje munkánkat!

»

MEGHÍVÓ

Tavaszi missziói napunkra és a Lepramisszió – Magyarország rövid nagygyűlésére 2023. június 3-án, szombaton 10 órára a Bp-Törökőri Református Gyülekezet templomába.

»

Kiáltás a pusztításból

A Mianmari Lepramisszió igazgatója segítségért fordult minden lepramissziós tagországhoz, így hozzánk is. Kérik és remélik, hogy hozzá tudunk járulni a borzalmas pusztítás utáni helyreállításhoz.

»