fbpx

Hálás köszönet!

Az esztendő végén is hálásan köszönjük mindenkinek szeretetét és áldozathozatalát, aki bármilyen módon is hozzájárult a leprabetegek gyógyításának, felemelésének, rehabilitálásának, oktatásának, jogvédelmének, lelkigondozásának ügyéhez! Köszönjük munkatársainknak, önkénteseinknek, támogatóiinknak, hogy jó szívvel és nagy lélekkel gondoltak másokra, és sopánkodás helyett tevőleges módon járultak hozzá az emberiség fájdalmainak enyhítéséhez! Köszönjük az időseknek, a fiataloknak, az erejük teljében lévőknek, a gyermekeknek, hogy ki-ki a maga lehetőségei, képességei, tudása, ideje és ereje szerint járult hozzá a Lepramisszió szolgálatvégzéséhez. Köszönjük a gazdagoknak és a szegényeknek, hogy el tudták dönteni: adnak mások javára! Köszönjük az egyéneknek, vállalkozásoknak, egyházi közösségeknek, hogy járványos időben is el tudtak fordulni önmaguktól és oda tudtak fordulni a rászorulókhoz! Köszönjük mindenkinek, aki elég bátor volt ahhoz, hogy vállalkozzon a Kalandra: „Jobb adni, mint kapni!” Köszönjük az ismerteknek és ismeretleneknek azzal a meggyőződéssel, hogy ha mi talán nem is tudjuk: mindnyájuk neve fel van írva a mennyben. Áldja meg Isten mindnyájukat 2022-ben is!

Ez is érdekelheti

Csendes Csodák

Szeretettel várjuk munkatársainkat, támogatóinkat, minden kedves érdeklődőt a nagyon szépnek ígérkező estre.

»

Damien atya

Ma van 135. évfordulója annak, hogy Damien atya, belga származású római katolikus pap és misszionárius a hawaii Molokai-szigeten leprabetegségben meghalt.

»

Köszöntés

Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket Szlukovinyi Károlyné Irénke nénit, aki a napokban ünnepelte 92. születésnapját.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»