fbpx

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezetben. A Lepramisszió magyarországi szolgálatának kezdete óta, közel ötven éve szolgált önkéntesként a közösségben, ébren tartva a leprabetegek ügyét, a segítés szükségét és lehetőségét. Hiteles, meggyőző szeretete, elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan történik az adakozás a misszió javára, aminek nyomán nagyon sok beteg kaphatta vissza egészségét.

Nagy hálával tekintve vissza mindarra, amit munkatársunk áldozatos szeretetével végzett missziónk ügyéért, köszöntük meg szolgálatát. Ugyanakkor a « stafétaátadás » is megtörtént : Becz Károlyné (jobbról) és Hegedűs Zsuzsanna (balról) vállalták el önkéntesként a lepramissziós összekötői szolgálat további végzését, amelyre Morva Ákos lelkipásztor felhatalmazta őket.

Hálásan köszönjük meg ezúton is a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezet lelkipásztorának, vezetőinek, tisztségviselőinek, minden egyes tagjának a Lepramisszió ügyéért való aktivitását, áldozatát, példamutató nagylelkűségét és szeretetét! Nagyszerű példájuk legyen ösztönzés mások számára is!

Ez is érdekelheti

Gyógyíts fagyival!

Már hagyomány, hogy nyaranta „fagyifelhívást” teszünk közzé. Néhány gombóc árát felajánlva a gyermekek is részesei lehetnek távoli kis társuk gyógyításának!

»

Magyarok Anandabanban

Az elmúlt napokban missziónk munkatársai látogatást tettek a Nemzetközi Lepramisszió nepáli Anandaban kórházában!

»

Mianmar

2022 április 9-én magyar közreműködéssel átadták azt az épületet, melynek befejezéséhez partnerünkkel, a Hungary Helps ügynökséggel hozzájárultunk!

»

Meghívó

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket szombaton reggel 2022.04.09-n, 8:30-ra a mianmari Taunggo-ba, az ortopédiai szakképző központ felavatására.

»