fbpx

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezetben. A Lepramisszió magyarországi szolgálatának kezdete óta, közel ötven éve szolgált önkéntesként a közösségben, ébren tartva a leprabetegek ügyét, a segítés szükségét és lehetőségét. Hiteles, meggyőző szeretete, elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan történik az adakozás a misszió javára, aminek nyomán nagyon sok beteg kaphatta vissza egészségét.

Nagy hálával tekintve vissza mindarra, amit munkatársunk áldozatos szeretetével végzett missziónk ügyéért, köszöntük meg szolgálatát. Ugyanakkor a « stafétaátadás » is megtörtént : Becz Károlyné (jobbról) és Hegedűs Zsuzsanna (balról) vállalták el önkéntesként a lepramissziós összekötői szolgálat további végzését, amelyre Morva Ákos lelkipásztor felhatalmazta őket.

Hálásan köszönjük meg ezúton is a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezet lelkipásztorának, vezetőinek, tisztségviselőinek, minden egyes tagjának a Lepramisszió ügyéért való aktivitását, áldozatát, példamutató nagylelkűségét és szeretetét! Nagyszerű példájuk legyen ösztönzés mások számára is!

Ez is érdekelheti

Damien atya

Ma van 135. évfordulója annak, hogy Damien atya, belga származású római katolikus pap és misszionárius a hawaii Molokai-szigeten leprabetegségben meghalt.

»

Köszöntés

Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket Szlukovinyi Károlyné Irénke nénit, aki a napokban ünnepelte 92. születésnapját.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Székesfehérváron és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. február 24-én 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»