fbpx

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezetben. A Lepramisszió magyarországi szolgálatának kezdete óta, közel ötven éve szolgált önkéntesként a közösségben, ébren tartva a leprabetegek ügyét, a segítés szükségét és lehetőségét. Hiteles, meggyőző szeretete, elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan történik az adakozás a misszió javára, aminek nyomán nagyon sok beteg kaphatta vissza egészségét.

Nagy hálával tekintve vissza mindarra, amit munkatársunk áldozatos szeretetével végzett missziónk ügyéért, köszöntük meg szolgálatát. Ugyanakkor a « stafétaátadás » is megtörtént : Becz Károlyné (jobbról) és Hegedűs Zsuzsanna (balról) vállalták el önkéntesként a lepramissziós összekötői szolgálat további végzését, amelyre Morva Ákos lelkipásztor felhatalmazta őket.

Hálásan köszönjük meg ezúton is a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezet lelkipásztorának, vezetőinek, tisztségviselőinek, minden egyes tagjának a Lepramisszió ügyéért való aktivitását, áldozatát, példamutató nagylelkűségét és szeretetét! Nagyszerű példájuk legyen ösztönzés mások számára is!

Ez is érdekelheti

MEGHÍVÓ

Tavaszi missziói napunkra és a Lepramisszió – Magyarország rövid nagygyűlésére 2023. június 3-án, szombaton 10 órára a Bp-Törökőri Református Gyülekezet templomába.

»

Kiáltás a pusztításból

A Mianmari Lepramisszió igazgatója segítségért fordult minden lepramissziós tagországhoz, így hozzánk is. Kérik és remélik, hogy hozzá tudunk járulni a borzalmas pusztítás utáni helyreállításhoz.

»

A lepra világnapja 2023

Tekintse meg a „lepra világnapja” 2023.
évi budapesti, központi rendezvényünkön készült felvételt, hogy jobban megismerje munkánkat.

»

A lepra világnapja

2023.01.29 – Minden év januárjának utolsó vasárnapja, “A lepra világnapja”, a remény ideje betegeink számára. Várják, hogy világszerte képviseljük őket

»