fbpx

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezetben. A Lepramisszió magyarországi szolgálatának kezdete óta, közel ötven éve szolgált önkéntesként a közösségben, ébren tartva a leprabetegek ügyét, a segítés szükségét és lehetőségét. Hiteles, meggyőző szeretete, elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan történik az adakozás a misszió javára, aminek nyomán nagyon sok beteg kaphatta vissza egészségét.

Nagy hálával tekintve vissza mindarra, amit munkatársunk áldozatos szeretetével végzett missziónk ügyéért, köszöntük meg szolgálatát. Ugyanakkor a « stafétaátadás » is megtörtént : Becz Károlyné (jobbról) és Hegedűs Zsuzsanna (balról) vállalták el önkéntesként a lepramissziós összekötői szolgálat további végzését, amelyre Morva Ákos lelkipásztor felhatalmazta őket.

Hálásan köszönjük meg ezúton is a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezet lelkipásztorának, vezetőinek, tisztségviselőinek, minden egyes tagjának a Lepramisszió ügyéért való aktivitását, áldozatát, példamutató nagylelkűségét és szeretetét! Nagyszerű példájuk legyen ösztönzés mások számára is!

Ez is érdekelheti

MEGHÍVÓ

Szeretettel hívjuk és várjuk kedves Támogatóinkat, Munkatársainkat és minden Érdeklődőt rendezvényünkre 2023. október 7-én, szombaton! Jöjjön el, hogy jobban megismerje munkánkat!

»

MEGHÍVÓ

Tavaszi missziói napunkra és a Lepramisszió – Magyarország rövid nagygyűlésére 2023. június 3-án, szombaton 10 órára a Bp-Törökőri Református Gyülekezet templomába.

»

Kiáltás a pusztításból

A Mianmari Lepramisszió igazgatója segítségért fordult minden lepramissziós tagországhoz, így hozzánk is. Kérik és remélik, hogy hozzá tudunk járulni a borzalmas pusztítás utáni helyreállításhoz.

»