fbpx

Köszönet

Hűséges munkatársunk, Kiss Lászlóné Judit (kék ruhában) több évtizedes, fáradhatatlan szolgálatát köszöntük meg az augusztus 9-i istentisztelet keretében a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezetben. A Lepramisszió magyarországi szolgálatának kezdete óta, közel ötven éve szolgált önkéntesként a közösségben, ébren tartva a leprabetegek ügyét, a segítés szükségét és lehetőségét. Hiteles, meggyőző szeretete, elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan történik az adakozás a misszió javára, aminek nyomán nagyon sok beteg kaphatta vissza egészségét.

Nagy hálával tekintve vissza mindarra, amit munkatársunk áldozatos szeretetével végzett missziónk ügyéért, köszöntük meg szolgálatát. Ugyanakkor a « stafétaátadás » is megtörtént : Becz Károlyné (jobbról) és Hegedűs Zsuzsanna (balról) vállalták el önkéntesként a lepramissziós összekötői szolgálat további végzését, amelyre Morva Ákos lelkipásztor felhatalmazta őket.

Hálásan köszönjük meg ezúton is a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezet lelkipásztorának, vezetőinek, tisztségviselőinek, minden egyes tagjának a Lepramisszió ügyéért való aktivitását, áldozatát, példamutató nagylelkűségét és szeretetét! Nagyszerű példájuk legyen ösztönzés mások számára is!

Ez is érdekelheti

A lepra világnapja

2023.01.29 – Minden év januárjának utolsó vasárnapja, “A lepra világnapja”, a remény ideje betegeink számára. Várják, hogy világszerte képviseljük őket

»

Éves nagygyűlés

A közelmúltban a világjárvány miatti 3 év kihagyás után először jöttek össze személyesen a Nemzetközi Lepramisszió és a tagországok vezetői éves nagygyűlésen.

»

Meghívó

A Lepramisszió őszi műsoros délelőttjére, támogatói-munkatársi összejövetelére, rövid Nagygyűlésére, melyet 2022. október 8-án, szombaton 10 órától 14 óráig tartunk.

»

Gyógyíts fagyival!

Már hagyomány, hogy nyaranta „fagyifelhívást” teszünk közzé. Néhány gombóc árát felajánlva a gyermekek is részesei lehetnek távoli kis társuk gyógyításának!

»