fbpx

Mianmar

2022 április 9-én nagy örömünnep volt a Mianmari Lepramisszióban magyar közreműködéssel: átadták azt az épületet, melynek befejezéséhez partnerünkkel, a Hungary Helps ügynökséggel hozzájárultunk!

A szakképzési-és mozgássérült-rehabilitációs központ nagy szerepet fog játszani nemcsak Taunggo-ban és környékén, hanem az egész ország egészségügyében, mivel alig vannak ez irányban képzett szakembereik!

Az ünnepség díszvendége volt Magyarország mianmari tiszteletbeli konzulja: Tin Tin Lwin asszony (feketében). Rajta kívül avató beszédet mondott a Mianmari Lepramisszió igazgatója: Dr Zaw Moe Aung orvos (szürke felsőben).

A boldog gondozottak és munkatársak reménységgel néznek az épületben majd folyó tevékenységek elé. Hálásak és büszkék vagyunk arra, hogy mindehhez hozzájárulhattunk, és az új épület bejáratánál emléktábla hirdeti a magyar segítséget hazánktól közel 8000 km-re!

Ezúton is köszönjük a Hungary Helps támogatását!

Ez is érdekelheti

Csendes Csodák

Szeretettel várjuk munkatársainkat, támogatóinkat, minden kedves érdeklődőt a nagyon szépnek ígérkező estre.

»

Damien atya

Ma van 135. évfordulója annak, hogy Damien atya, belga származású római katolikus pap és misszionárius a hawaii Molokai-szigeten leprabetegségben meghalt.

»

Köszöntés

Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket Szlukovinyi Károlyné Irénke nénit, aki a napokban ünnepelte 92. születésnapját.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»