fbpx

Mianmar

2022 április 9-én nagy örömünnep volt a Mianmari Lepramisszióban magyar közreműködéssel: átadták azt az épületet, melynek befejezéséhez partnerünkkel, a Hungary Helps ügynökséggel hozzájárultunk!

A szakképzési-és mozgássérült-rehabilitációs központ nagy szerepet fog játszani nemcsak Taunggo-ban és környékén, hanem az egész ország egészségügyében, mivel alig vannak ez irányban képzett szakembereik!

Az ünnepség díszvendége volt Magyarország mianmari tiszteletbeli konzulja: Tin Tin Lwin asszony (feketében). Rajta kívül avató beszédet mondott a Mianmari Lepramisszió igazgatója: Dr Zaw Moe Aung orvos (szürke felsőben).

A boldog gondozottak és munkatársak reménységgel néznek az épületben majd folyó tevékenységek elé. Hálásak és büszkék vagyunk arra, hogy mindehhez hozzájárulhattunk, és az új épület bejáratánál emléktábla hirdeti a magyar segítséget hazánktól közel 8000 km-re!

Ezúton is köszönjük a Hungary Helps támogatását!

Ez is érdekelheti

MEGHÍVÓ

Szeretettel hívjuk és várjuk kedves Támogatóinkat, Munkatársainkat és minden Érdeklődőt rendezvényünkre 2023. október 7-én, szombaton! Jöjjön el, hogy jobban megismerje munkánkat!

»

MEGHÍVÓ

Tavaszi missziói napunkra és a Lepramisszió – Magyarország rövid nagygyűlésére 2023. június 3-án, szombaton 10 órára a Bp-Törökőri Református Gyülekezet templomába.

»

Kiáltás a pusztításból

A Mianmari Lepramisszió igazgatója segítségért fordult minden lepramissziós tagországhoz, így hozzánk is. Kérik és remélik, hogy hozzá tudunk járulni a borzalmas pusztítás utáni helyreállításhoz.

»