fbpx

Mianmar

2022 április 9-én nagy örömünnep volt a Mianmari Lepramisszióban magyar közreműködéssel: átadták azt az épületet, melynek befejezéséhez partnerünkkel, a Hungary Helps ügynökséggel hozzájárultunk!

A szakképzési-és mozgássérült-rehabilitációs központ nagy szerepet fog játszani nemcsak Taunggo-ban és környékén, hanem az egész ország egészségügyében, mivel alig vannak ez irányban képzett szakembereik!

Az ünnepség díszvendége volt Magyarország mianmari tiszteletbeli konzulja: Tin Tin Lwin asszony (feketében). Rajta kívül avató beszédet mondott a Mianmari Lepramisszió igazgatója: Dr Zaw Moe Aung orvos (szürke felsőben).

A boldog gondozottak és munkatársak reménységgel néznek az épületben majd folyó tevékenységek elé. Hálásak és büszkék vagyunk arra, hogy mindehhez hozzájárulhattunk, és az új épület bejáratánál emléktábla hirdeti a magyar segítséget hazánktól közel 8000 km-re!

Ezúton is köszönjük a Hungary Helps támogatását!

Ez is érdekelheti

Magyarok Anandabanban

Az elmúlt napokban missziónk munkatársai látogatást tettek a Nemzetközi Lepramisszió nepáli Anandaban kórházában!

»

Meghívó

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket szombaton reggel 2022.04.09-n, 8:30-ra a mianmari Taunggo-ba, az ortopédiai szakképző központ felavatására.

»

Közös imádkozás

A mai napon (2022.03.28) a Nemzetközi Lepramisszió 33 tagországa számára ajánlja a Lepramisszió – Magyarországért való közös imádkozást.

»

Hungary Helps Afrika Expo

A Hungary Helps partnereként az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy március 3-6-ig 10 és 18 óra között az “Afrika Expo” kiállítói között lehetünk a Hungexpo területén.

»