fbpx

Vasutha története

Ez az észak-srí lankai Vasutha története: „A nehéz időkben rendszeresen látogatott bennünket a KKM (a srí lankai Lepramisszió partnerszervezete). Lelkileg, érzelmileg és még sok más módon segítettek bennünket. A Lepramisszió és a KKM jóvoltából saját vízforrásunk és WC-nk lett az otthonunkban. Mindig boldogan beszélek erről másoknak is. Nem szeretném, hogy bárki is átélje azt a sok traumát és szomorúságot, amit nekünk kellett. De minden a javunkra szolgál akkor, ha reménykedő hozzáállással és lelkierővel fogadjuk!”

Ez is érdekelheti

Momen története

Momen, ez a bátor és eltökélt lélek 9 éves volt még, amikor leprával diagnosztizálták. Momen a kitartó reménységnek az élő példája!

»

Elisa története

Elkötelezett önkénteseinknek köszönhetően folytathatjuk az Elisa-hoz hasonló gyermekek diagnosztizálását, és azon dolgozunk, hogy a fertőzés gyakorisága „nulla” legyen.

»

Asi története

Asi története a bátorságnak és az álmok szertefoszlásának keveréke. Asinak és hasonló sorsú társainak is boldog jövőt biztosíthatunk!

»

Raja története

„Félelmekkel és remegő szívvel éltem.” Ezek voltak a 16 éves srí lankai Raja szavai, akinek szüleivel együtt 2017-ben kellett szembesülnie a leprabetegséggel.

»