fbpx

2014. ÉVI ŐSZI MŰSOROS DÉLELŐTT

2014. évi őszi műsoros délelőttünket

szeptember 15-én, hétfői napon 10 órától kezdődően tartjuk, melyre sok szeretettel várjuk Munkatársainkat, Támogatóinkat, minden kedves Érdeklődőt! A rendezvény helyszíne a Magyarországi Református Egyház Zsinatának nagyterme lesz. Ebben az épületben kapott először helyet évtizedekkel ezelőtt az induló Lepramisszió!

Az alkalmat a 40 éves múltunkra való visszatekintés jegyében tartjuk, még közöttünk lévő, régi munkatársaink bevonásával emlékezve. Az április 6-án tartott 40 éves évfordulónkon készült képeket is levetítjük. Hírek, aktualitások is elhangzanak, valamint tájékoztatás projektjeinkről, terveinkről. Zeneszámok és versek színesítik a műsort, mely kb. fél 1-ig tart. Utána szeretetvendégségre várjuk a résztvevőket, hogy kötetlen beszélgetés keretében is jobban megismerjük egymást.

(A helyszín nagyon jól megközelíthető: Bp. XIV. Szabó József u.16. szám alatt van a zsinati nagyterem bejárata, ahonnan az emeletre kell felmenni. A „sima” 7-es busszal akár a Keleti pályaudvar felől, akár a Bosnyák tér felől menve a Cházár András utcai megállónál kell leszállni. Zugló irányában menve pár lépés után nyílik a Szabó József utca, melynek végén a saroképület a 16. szám. )

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Ez is érdekelheti

Damien atya

Ma van 135. évfordulója annak, hogy Damien atya, belga származású római katolikus pap és misszionárius a hawaii Molokai-szigeten leprabetegségben meghalt.

»

Köszöntés

Isten éltesse nagyszerű lepramissziós felelősünket Szlukovinyi Károlyné Irénke nénit, aki a napokban ünnepelte 92. születésnapját.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Balatonalmádin és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. március 2-án 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»

Meghívó

Szeretettel várjuk Székesfehérváron és környékén lakó Támogatóinkat, Munkatársainkat, Érdeklődőket a 2024. február 24-én 10:00 órakor kezdődő rendezvényünkre.

»