fbpx

Fasmina csodálatos története

Sri lankai munkatársaink  látogattak el a falujába, hogy kiszűrjék a leprabetegség fertőzöttjeit. Fasminán is sajnos látszottak a tünetek, és a diagnózis után azonnal megkezdődött a gyógyítása. Semmi nem fog kiderülni abból, hogy valaha is leprabeteg volt,  mivel nagyon korán: az első jeleknél kapott gyógykezelést!

Ezt szeretnénk minden betegnek megadni, mert ezt érdemlik! Azért mozgatunk meg minden követ, harcolunk hivatalos szervezetekkel és kormányzatokkal világszerte, hogy a leprabetegek mindenütt olyan gyors segítséghez juthassanak, mint Fasmina!

Ez is érdekelheti

Momen története

Momen, ez a bátor és eltökélt lélek 9 éves volt még, amikor leprával diagnosztizálták. Momen a kitartó reménységnek az élő példája!

»

Elisa története

Elkötelezett önkénteseinknek köszönhetően folytathatjuk az Elisa-hoz hasonló gyermekek diagnosztizálását, és azon dolgozunk, hogy a fertőzés gyakorisága „nulla” legyen.

»

Asi története

Asi története a bátorságnak és az álmok szertefoszlásának keveréke. Asinak és hasonló sorsú társainak is boldog jövőt biztosíthatunk!

»

Raja története

„Félelmekkel és remegő szívvel éltem.” Ezek voltak a 16 éves srí lankai Raja szavai, akinek szüleivel együtt 2017-ben kellett szembesülnie a leprabetegséggel.

»