fbpx

Fasmina csodálatos története

Sri lankai munkatársaink  látogattak el a falujába, hogy kiszűrjék a leprabetegség fertőzöttjeit. Fasminán is sajnos látszottak a tünetek, és a diagnózis után azonnal megkezdődött a gyógyítása. Semmi nem fog kiderülni abból, hogy valaha is leprabeteg volt,  mivel nagyon korán: az első jeleknél kapott gyógykezelést!

Ezt szeretnénk minden betegnek megadni, mert ezt érdemlik! Azért mozgatunk meg minden követ, harcolunk hivatalos szervezetekkel és kormányzatokkal világszerte, hogy a leprabetegek mindenütt olyan gyors segítséghez juthassanak, mint Fasmina!

Ez is érdekelheti

Armando története

A mozambiki Armando 59 éves. 2010-ben járvány következtében veszítette el feleségét és három gyermekét. A gyász teljesen összetörte, és mély depresszióba esett.

»

Vasutha története

A KKM (a srí lankai Lepramisszió partnerszervezete) lelkileg, érzelmileg és még sok más módon segítettek bennünket.

»

A nepáli Sita története

Sita 24 éves. Négy évvel ezelőtt állapították meg leprabetegségét. Sokat küzdött a megfelelő ellátásért, mert szülővárosában nincs kórház vagy gyógykezelés.

»

Maria története

Maria a Mozambiki Leprabizottság tagja és az ALEMO szervezet (gyógyult leprabetegek szövetsége) elnöke. Szerepe felbecsülhetetlen.

»